Projects and contracts

  • PSI2012-34780 - "Trayectorias complejas de la ansiedad en la adolescencia: hacia una mejor predicción de la aparición de trastornos de ansiedad", 2013-2016. Main researcher: Francesc Xavier Bornas Agustí. Programa Nacional de Investigación Fundamental No Orientada. Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). Project.
  • 18-2013 - "Entrenamiento en habilidades sociales e inteligencia emocional para alumnos de Enfermería, Fisioterapia y Psicología.", 2013-2014. Main researcher: Antonia Pades. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Project.
  • "Avaluació de la sensibilitat tàctil i dolorsa en músics professionals", 2013. Main researcher: Ana Maria Zamorano Andrés. Ajuts per a la investigació en Fisioteràpia. Col·legi de Fisioterapeutes de catalunya. Project.
  • "Formación de formadores: acciones formativas para la comunidad de fisioterapeutas de Ghana", 2013-2014. Main researcher: Inmaculada Riquelme Agulló. Convocatòria d'Ajuts de Cooperació al Desenvolupament: Projectes de Cooperació al desenvolupament. UIB. Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears. Project.